Корпоративни събития

DSC_0265

БВА организира корпоративни събития за компании, клубове и частни физически лица.

Можете да бъдете наши гости или да ни поканите на избрано от вас място. Вие определяте продължителността занятията – от 1 час, през 1 ден, уикенд или по-дълъг период. Можем да работим както с групи от няколко човека, така и с големи екипи, като препоръчителният според нас формат е от максимум 20 човека за винен курс или до 50 човека за официална винена вечеря.

Бихте могли да предложите на вашите служители, колеги и партньори едно интересно и разтоварващо преживяване, от което всички ще си тръгнат в добро настроение и научили нещо полезно и стойностно. Виното сближава и ще се учудите колко лесно ще накараме хората да общуват и да си сътрудничат в процеса на нашите игрови дегустации. Предлагаме събития, на които можете да научите повече за основните правила на съчетаване на вино и храна. Но също така бихме могли да организираме, в зависимост от желанията и бюджета ви, официални дегустационни вечери с подбрани образци на най-добрите вина от света.

Екипът от винени експерти на Българската винена академия е на ваше разположение, за да представи по лесен за усвояване начин и в несмущаваща, спокойна атмосфера всяка винена тема, която представлява интерес. Под формата на дегустация или лекция – изберете вие, а ние ще се направим вашето събитие възможно най-интерактивно.