Bulgarian Wine Academy

Български English

Корпоративни събития

 

 

Корпоративни събития


БВА организира корпоративни събития за компании, клубове и частни физически лица. Можете да бъдете наши гости или да ни поканите на избрано от вас място.Вие определяте продължителността занятията – от 1 час, през 1 ден, уикенд или по-дълъг период. Можем да работим както с групи от няколко човека, така и с големи колективи, но препоръчителният според нас формат е от максимум 20 човека за винен курс или до 50 човека за официална винена вечеря.


Бихте могли да предложите на вашите служители, колеги и партньори едно интересно и разтоварващо преживяване, от което всички ще си тръгнат в добро настроение и научили нещо полезно и стойностно. Виното сближава, ще се учудите колко лесно ще накараме хората да общуват и да си сътрудничат в процеса на нашите игрови дегустации.


Предлагаме събития, на които можете да научите повече за основните правила на съчетаване на вино и храна. Но също така бихме могли да организираме за вас в зависимост от желанията и бюджета ви официални дегустационни вечери с подбрани образци на най-добрите вина от света.


Екипът от винени експерти на Българската винена академия е на ваше разположение, за да представи по лесен за усвояване начин и в несмущаваща, спокойна атмосфера всяка винена тема, която представлява интерес. Под формата на дегустация или лекция – изберете вие, а ние ще се направим вашето събитие възможно най-интерактивно.


Предлагайки вина от всички ценови нива, ние можем да съобразим събитието с вашия бюджет. Като насока цените ни започват от 60 лева на човек за групи от 20 + за около 2 часа. Можем също така да организираме и дегустации на най-добрите вина на забележителни места и естествено с подходящата гурме храна.
Просто позвънете или оставете съобщение на електронната ни поща.Когато ни се обадите, ние ще започнем да се подготвяме перфектното винено събитие, съобразено с вашите изисквания за място, бюджет и цели.
 

Назад Горе