Премиум курс Основи на Виното за Любители

Вие сте любител на вино и имате желание да се запознаете с нови сортове? Обичате винo, но не знаете какво да изберете за събиране с приятели или за вечеря със семейството?
Начална дата:

Еднодневен ПРЕМУИМ курс, подходящ за начинаещи винолюбители.

За Курса

Вие сте любител на виното и сте любопитни да се запознаете с нови сортове, но ви е трудно да избирате сами? Обичате винo, но не сте убедени какво да изберете за събиране с приятели или за вечеря със семейството? А може би търсите подходящ подарък?

Сомелиер на България 2011 Георги Михов, постепенно ще ви въведе в разнообразния свят на виното, дегустирайки заедно с вас внимателно подбрани вина.

Какво ще научите

По време на този винен курс, който се провежда в дегустационната зала на Българската Академия за Винокултура, ще научите:

– как се дегустира вино,

– какви аромати и вкусове да очаквате и търсите във вината от популярните сортове,

– основите на съчетаване на вино с храна,

– как се сервира вино,

– ще дегустирате 1о премиум вина от известни винени региони на света.

Готови ли сте да се потопите в изкусителния свят на Виното? Запазете си място и да започваме!

Всеки участник в курса получава 50 лв. отстъпка при включване в курса Любител-Сомелиер ниво 1 предлаган от Българска Академия за Винокултура.

Подаръчен ваучер
В случай, че желаете да подарите този винен курс като подарък, можете да получите ЕЛЕКТРОНЕН ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР. Ваучера дава право на включване на 1(един) човек в курс ОСНОВИ НА ВИНОТО ЗА ЛЮБИТЕЛИ само ЗА ДАТАТА, ЗА КОЯТО Е ЗАКУПЕН. Възможна е промяна на датата на курса, но с предизвестие от 15 дни и при наличие на свободни места за желаната дата.

Получаване на ваучера
За да получите електронен ваучер за подарък е нужно да въведете името на получателя на ваучера в полето „Бележки на клиента“ при финализиране на поръчката. До 24 часа след като заплатите таксата, ще получите електронен ваучер на вашия електронен адрес. В случай, че желаете да подарите ваучера като подарък, можете да го го разпечатате двустранно и да го подарите.

Условия за промяна на участие в курс.
Записване и включването в курс е само и единствено за конкретна дата. Промяна на участие в курс е възможно само при наличие на свободни места и с 15 дневно писмено предизвестие по имейл. Промяна на дата на участие в курс с предизвестие по-малко от 15 дни от датата на курса, е възможно само при наличие на свободни места за желаната дата и след заплащане на такса от 50 лв.

Дати на провеждане

Програма

Курса следва световни стандарти във виненото обучение и включва 10 вина от най-популярните сортове грозде. Сортове грозде 1 - Шардоне, Совиньон Блан, Ризлинг. Сортове грозде 2 - Пино ноар, Мавруд, Санджовезе, Мерло, Каберне Совиньон, Сира/Шираз Сортове грозде 3 - Пенливо вино Общо вина, които ще бъдат дегустирани – 10 вина

Лектор

лектор Георги Михов
Георги Михов е добре познат сред винените среди на България. Учил в Court of Master Sommeliers и Wines and Spirits Educational Trust, работил като сомелиер в световно-известни ресторанти с Мишлен звезда и ​хотели в Европа, Близкия Изток, Китай, Георги Михов става Сомелиер на България през 2011 г. От 2012 година Георги е един малкото българи винени експерти, които представят България на международни винени конкурси. Член е на професионалното журито на редица престижни конкурси, сред които Mundus Vini, Decanter, Berliner Wein Trophy, Mondial des Pinots.

Отзив

Добави отзив

osnovi na vinoto

Други събития

5.0
Loader