За нас

Bulgarian Academy for Wineculture

Ние от Българската Академия за Винокултура се ангажираме да донесем света на виното във вашата чаша. Нашата отдаденост на виненото обучение, експертиза и страст ни отличават като първокласен избор за винени ентусиасти.

НАШИЯТ ЕКСПЕРТЕН ЕКИП

Воден от сомелиера Георги Михов, уважаван авторитет в света на виното, нашият екип е посветен да сподели своите обширни знания и опит с вас, с фокус върху българското винено богатство и световната винена култура.

ИЗЧЕРПАТЕЛНИ КУРСОВЕ

Независимо дали сте начинаещ, който прави първите си стъпки в света на виното, или сте опитен ценител, който иска да усъвършенства уменията си, ние предлагаме широка гама от изчерпателни курсове. От дегустация на вино и майсторски класове до обучителни винени турове до винени региони в Европа, нашите програми обхващат всички аспекти на винените региони от света.

МОДЕРНА ДЕГУСТАЦИОННА ЗАЛА

Оборудвана според световните стандарти, нашата модерна и единствена в България дегустационна зала ви позволява да усъвършенствате сетивните си умения и да разпознавате тънкостите на ароматите и вкусове на всяко вино с прецизност.

ВИНЕНА ОБЩНОСТ

Избирайки Българска Академия за Винокултура, вие не просто се записвате в курс; вие ставате част от жизнена общност от любители на виното. Нашите изключителни събития, дегустации на вино и майсторски класове създават уникална винена среда. Нашият ангажимент към вас е да разпалим страстта ви към виното и да подобрим вашите винени знания.

Започнете вашето винено пътешествие с нас днес! Изберете Българска Академия за Винокултура!