Kурс Основи на Виното

Обичате винo, но не сте убедени какво да изберете за събиране с приятели или за вечеря със семейството? Искате да познавате повече вина?

Винен курс подходящ за начинаещи любители на вино.

За курса Основи на Виното

Обичате винo, но не сте убедени какво да изберете за събиране с приятели или за вечеря със семейството? Искате да познавате повече вина? А може би търсите подходящ подарък?

Сомелиер на България 2011 Георги Михов, постепенно ще ви въведе в разнообразния свят на виното, дегустирайки заедно с вас 8 вина.

Какво ще научите

По време на този винен курс, който се провежда в дегустационната зала на Българската Академия за Винокултура, ще научите:

– какви аромати и вкусове да очаквате и търсите във вината от популярните сортове,

– как се дегустира вино,

– как се сервира вино,

– основите на съчетаване на вино с храна,

– ще дегустирате 8 вина от известни винени региони на света.

Готови ли сте да се потопите в изкусителния свят на Виното? Запазете си място и да започваме!

Всеки участник в курса получава 50 лв. отстъпка при включване в курса Любител-Сомелиер ниво 1 предлагана от Българска Академия за Винокултура.

Подаръчен ваучер
В случай, че желаете да подарите този винен курс като подарък, можете да получите ЕЛЕКТРОНЕН ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР. Ваучера дава право на включване на 1(един) човек в курс ОСНОВИ НА ВИНОТО ЗА ЛЮБИТЕЛИ само ЗА ДАТАТА, ЗА КОЯТО Е ЗАКУПЕН. Възможна е промяна на датата на курса, но с предизвестие от 15 дни и при наличие на свободни места за желаната дата.

Получаване на ваучера
За да получите електронен ваучер за подарък е нужно да въведете името на получателя на ваучера в полето „Бележки на клиента“ при финализиране на поръчката. До 24 часа след като заплатите таксата, ще получите електронен ваучер на вашия електронен адрес. В случай, че желаете да подарите ваучера като подарък, можете да го го разпечатате двустранно и да го подарите.

Условия за промяна на участие в курс.
Записване и включването в курс е само и единствено за конкретна дата. Промяна на участие в курс е възможно само при наличие на свободни места и с 15 дневно писмено предизвестие по имейл. Промяна на дата на участие в курс с предизвестие по-малко от 15 дни от датата на курса, е възможно само при наличие на свободни места за желаната дата и след заплащане на такса от 50 лв.

Дати на провеждане

Програма

Сортове грозде 1 - Шардоне, Совиньон Блан, Гевюрцтраминер, Гренаш. Сортове грозде 2 - Пино ноар, Мавруд, Санджовезе, Сира/Шираз Общо вина, които ще бъдат дегустирани – 8 вина

Лектор

лектор Георги Михов
Георги Михов е добре познат сред винените среди на България. Учил в Court of Master Sommeliers и Wines and Spirits Educational Trust, работил като сомелиер в световно-известни ресторанти с Мишлен звезда и ​хотели в Европа, Близкия Изток, Китай, Георги Михов става Сомелиер на България през 2011 г. От 2012 година Георги е един малкото българи винени експерти, които представят България на международни винени конкурси. Член е на професионалното журито на редица престижни конкурси, сред които Mundus Vini, Decanter, Berliner Wein Trophy, Mondial des Pinots.

Отзив

Добави отзив

винен курс основи на виното

Други събития

Няма резултати

Loader