Курс АБВ на Френското вино

Вие сте любител на вино и имате желание да се опознаете френските вина? Обичате винo, но не знаете какво да изберете за събиране с приятели или за вечеря със семейството?
Начална дата:

Винен курс „АБВ на Френското вино“

Преживяването АБВ на Френското вино

Впуснете се във винено пътешествие из очарователните лозя на Франция с нашия ексклузивен курс „АБВ на Френското вино“, включващ изискана селекция от 12 вина, подбрани сред най-известните региони на страната.

Terroir:

Разкрийте същността на френското вина, докато прекосявате окъпаните от слънце лозя на Бордо, хълмистите хълмове на Бургундия, завладяващите пейзажи на долината на Рона, живописните лозя на долината на Лоара, престижните изби на Шампан, топлината на Лангедок-Русийон, очарователните лозя на Елзас и ароматния Прованс.

Разнообразие от стилове:

Насладете се на комплексността на сортовете грозде, които определят френските вина. Потопете се в смелия характер на долината на Рона, искрящия блясък на шампанското, богатство на Бордо и жизнената минералност на Лоара..

Образователни и забавни:

Воден от Сомелиер на България 2011 Георги Михов, нашият винен курс „ АБВ на Френското вино “ безпроблемно съчетава винено познание и забавление. Увлекателните дегустации осигуряват винено изживяване, което ви гарантира, по-богата винена култура.

Изключителна селекция от вина:

Потопете се в подбраната колекция от 12 характерни премиум вина, всяко от които представлява характерно и типично своя регион. Бордо, Бургундия, Долината на Рона, Долината на Лоара, Шампан, Лангедок-Русийон, Елзас и Прованс – всички внимателно подбрани.

За кура:

Дата на курса: 17 февруари 2024 година.

Време: от 11.00 до 16.30 с 1 час обедна почивка.

Продължителност: 1 ден 

Учебна група: максимум 15 човека

Форма на занятията: Лекция-Дегустация

Място на провеждане: Българска Академия за Винокултура, ул. Св.св. Кирил и Методий 42А, ет. 2, София

Брой вина включени в дегустационната част – 12 вина

Запишете се сега в винен курс „ АБВ на Френското вино“ и оставете тероарите на Франция да се разкрият пред вас, глътка по глътка.

 À votre santé! 

ЛЕКТОР

Георги Михов

Учил в Court of Master Sommeliers и Wines and Spirits Educational Trust, работил като сомелиер в световно-известни ресторанти с Мишлен звезда и хотели в Европа, Близкия Изток, Китай, Георги Михов става Сомелиер на България през 2011г.

Георги е един малкото българи винени експерти, които представят България на международни винени конкурси. Член е на професионалното журито на редица престижни конкурси, сред които Mundus Vini, Decanter, Berliner Wein Trophy, Mondial des Pinots.

От кого най-добре можете да учите за вината от света, ако не от най-добрите сомелиери! Запишете се сега!

ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР

В случай, че желаете да подарите курс като подарък, можете да получите ЕЛЕКТРОНЕН ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР. Ваучера дава право на включване на 1(един) човек в курс АВБ НА ФРЕНСКОТО ВИНО само ЗА ДАТАТА, ЗА КОЯТО Е ЗАКУПЕН. Възможна е промяна на датата на курса, но с предизвестие от 15 дни и при наличие на свободни места за желаната дата.

ПОЛУЧАВАНЕ НА ВАУЧЕРА

За да получите електронен ваучер за подарък е нужно да въведете името на получателя на ваучера в полето „Бележки на клиента“ при финализиране на поръчката. До 24 часа след като заплатите таксата, ще получите електронен ваучер на вашия електронен адрес. В случай, че желаете да подарите ваучера като подарък, можете да го го разпечатате двустранно и да го подарите.

Условия за промяна на участие в курс.

Записване и включването в курс е само и единствено за конкретна дата. Промяна на участие в курс е възможно само при наличие на свободни места и с 15 дневно писмено предизвестие.

Промяна на дата на участие в курс с предизвестие по-малко от 15 дни от датата на курса, е възможно само при наличие на свободни места за желаната дата и след заплащане на такса от 50 лв.

Дати на провеждане

Програма

Bordeaux - 2 вина Burgundy - 3 вина Rhone Valley - 2 вина Loire Valley - 2 вина Languedoc-Roussillon - 1 вино Alsace - 1 вино Champagne - 1 вино Provence - 1 вино

Лектор

лектор Георги Михов
Георги Михов е добре познат сред винените среди на България. Учил в Court of Master Sommeliers и Wines and Spirits Educational Trust, работил като сомелиер в световно-известни ресторанти с Мишлен звезда и ​хотели в Европа, Близкия Изток, Китай, Георги Михов става Сомелиер на България през 2011 г. От 2012 година Георги е един малкото българи винени експерти, които представят България на международни винени конкурси. Член е на професионалното журито на редица престижни конкурси, сред които Mundus Vini, Decanter, Berliner Wein Trophy, Mondial des Pinots.

Отзив

Добави отзив

Винен курс АБВ на Френските вина

Други събития

Loader