7 нюанса Креман

🍷 Присъединете се към нас за грандиозно пътешествие из света на Crémant! 🌍

Насладете се на елегантността и разнообразието на френските вина Crémant от 7 различни региона na „7 нюанса Crémant“ – ексклузивнa винена дегустация!

Crémant е скрит скъпоценен камък сред френските пенливи вина и ви каним да разкриете тайните му с нас. Организирано от Българската Академия за Винокултура и водено от известния сомелиер Георги Михов, това е приключение за дегустация на вино като никое друго.

🥂 Какво е Crémant? 🥂
Crémant е пенливо вино, произведено по традиционен метод, точно като шампанското, но произхождащо от различни региони на Франция. Той олицетворява артистичността и страстта на винопроизводителите от седем уникални региона, които са усвоили занаята да произвеждат изящни мехурчета.

ℹ️ За събитието:

Открийте 7 вина Crémant от 6 различни региона на Франция.
Научете за техниките за производство на вино, гроздето и тероара, които придават на всеки Crémant неговия отличителен характер.
Придобийте по-задълбочено разбиране за света на пенливите вина.
Независимо дали сте опитен ценител на виното, или начинаещ, нетърпелив да опознае света на френското вино, „7 нюанса Crémant“ обещава да бъде приятно и образователно изживяване.

🎟️ Местата са ограничени!
Запазете своето място сега и се присъединете към нас за една незабравима вечер на винокултура и приятелство.

📅 Дата: 30 ноември 2023 год.
🕕 Час: 19
📍 Место: Българска Академия за Винокултура

Дегустация ще включва дегустационно количество вино и минерална вода.

Представянето-дегустация е с лимитиран брой места и участие е възможно само с предварително запазено място. Билети за събитието са налични за закупуване онлайн от Drinkstore.BG

Отзив

Добави отзив

Други събития

5.0
Loader