Божоле, но не Ново

🍷 Присъединете се към нас за едно незабравимо пътешествие в света на Beaujolais🌍

Открийте традиционните вина Божоле от 8 различни региона в Божоле на събитието „Божоле, но не Нуво“ – ексклузивна винена дегустация!

Организирано от Българската Академия за Винкултура и водено от винения експерт Георги Михов, това събитие обещава да бъде едно изключително изживяване за любителите на вино.

🍷 За вината Beaujolais 🍷
Beaujolais не е само за Nouveau. Beaujolais, известно със забележителната си гама от вина, не е само Nouveau! Този път сме подготвили нещо по-специално. Ще откриете 8 изключителни вина Beaujolais, всяко от които представлява различен район cru в района. Пригответе се да бъдете запленени от уникалните им вкусове и характеристики.

🎟️ Местата са ограничени!
Запазете своето място сега и се присъединете към нас за една вечер, изпълнена с фантастични вкусове и открития.

📅 Дата: 3-ят четвъртък на Ноември ( 16-ти )
🕕 Час: 19.00
📍 Място: Българска Академия за Винокултура.

Дегустация ще включва дегустационно количество вино и минерална вода.

Представянето-дегустация е с лимитиран брой места и участие е възможно само с предварително запазено място. Билети за събитието са налични за закупуване онлайн от Drinkstore.BG

Лектор

лектор Георги Михов
Учил в Court of Master Sommeliers и Wines and Spirits Educational Trust, работил като сомелиер в световно-известни ресторанти с Мишлен звезда и ​хотели в Европа, Близкия Изток, Китай, Георги Михов става Сомелиер на България през 2011 г. От 2012 година Георги е един малкото българи винени експерти, които представят България на международни винени конкурси. Член е на професионалното журито на редица престижни конкурси, сред които Mundus Vini, Decanter, Berliner Wein Trophy, Mondial des Pinots.

Отзив

Добави отзив

Други събития

Loader